記事一覧へ

2016-09-06 / M.Matsumoto

Cross Cultural Event in Kikuyo Town

KLC students participated in a cross cultural event in Kikuyo Town as volunteer staffs. The theme of the event is “We are citizens of the world -Jamaica.” Elementary school students in Kikuyo learned about Jamaica from Jamaican ALT of Kikuyo in English, and then they cooked and ate Jamaican traditional dishes. KLC students helped them how to cook the dishes, and enjoyed talking in English.

■カテゴリ: Cross Culture