記事一覧へ

2015-11-02 / M.Matsumoto

Kiko NAGATOMO’s study abroad experience

One of the sophomore students of the Career English Major, Kiko Nagatomo, is studyig abroad at Sunway University College in Malaysia. She received a Tobitate Ryugaku JAPAN scholarship. The following is her reports on  her study abroad experience in English

My name is Kiko Nagamoto. I’m in Malaysia to study abroad and to participate in an internship, so I will be here for 6 months.  I received a Tobitate Ryugaku Scholarship.  This has given me the opportunity to have many good experiences and encounters.  Currently, I’m a students in the IEP (Intensive English Program) at Sunway University.  I have 2 classes, Written and Oral English.  There are many nationalities of students like Libyans, Kazakhs, Uzbeks, Koreans, and of course, Malaysians.  Initially, I had some problems in catching up with what was being taught and expressing my opinions, but my good friends and teachers encouraged me.  Since then I have been studying English more intensively.  Sometimes I feel disappointed because I can’t express my thoughts and ideas clearly.  Then I ask my friends and teachers for the correct grammar and vocabulary.  I think to study abroad having a positive attitude is very important.  If you want to learn and experience a lot of things, please study abroad.  The experiences will benefit you in more ways than you know.  Thank you.

■カテゴリ: Cross Culture