記事一覧へ

2016-05-19 / webmaster

We will do our best so that everything  will get back to normal as soon as possible.

We will do our best so that everything will get back to normal as soon as possible.

4月14・15日の熊本地震で、九州ルーテル学院大学のキャンパスにも大きな被害が出ました。しかし、5月13日から授業も再開し、以前のような活気のある学生生活が戻りつつあります。We will do our best so that everything will get back to normal as soon as possible.

■カテゴリ: Campus Life